Yritystieto

Etusivu / Yritystieto

Kupari Data Oy

Kupari Data tunnetaan luotettavana, kehittyvänä ja joustavana yhteistyökumppanina, jolla on vahva kokemus ja osaaminen tietotekniikkapalvelujen kokonaistoimittajana jo 30 vuoden ajalta.

  • Kaikki palvelumme tuotetaan Suomessa ja suomalaisin voimin, tukipalveluita tuottava henkilökuntamme on sertifioituja alan asiantuntijoita. Laajan verkostomme avulla pystymme toimittamaan palveluja koko maanlaajuisesti.
  • Ylläpidämme ja kehitämme jatkuvasti palveluliiketoimintaamme ja siihen liittyvää osaamista, teknistä valmiutta ja ammattitaitoa yhdessä kumppaneidemme kanssa.
  • Toimitamme palvelut vakioiduin menetelmin ja sisäistä laadunhallintaa noudattaen, näin takaamme laadukkaat palvelut koko asiakkuuden ajalle.
  • Palvelumme ovat kattavia ja voimme ottaa kokonaisvastuun asiakkaan Infrapalveluiden toimittamisesta.
  • Teemme yhteistyötä johtavien laite- ja palvelutoimittajien kanssa ja palvelemme asiakkaitamme täyden palvelun ICT-talona.

Tapa toimia

Asiakkaan ja Kupari Datan välinen yhteistyö ja asioiden eteenpäin vieminen sujuu joustavasti oman nimetyn yhteyshenkilön kautta.

Yhteistyön aloitus alkaa asiakkaan tarpeiden läpikäynnillä sekä sisällön kuvaamisella, jolloin pystymme palvelemaan asiakkaitamme parhaiten heidän tarpeita vaativalla tavalla. Yhteistyöhön kuuluu myös palveluiden toimivuuden ja mahdollisten kehitystarpeiden säännöllinen läpikäynti. Tärkeintä meille on asiakkaamme liiketoiminnan sujuminen.

Historia

Kupari Datan historia ulottuu aina vuoteen 1983. Toimintamme perusta oli voimakas tietotekniikan käytön lisääntyminen aikana, jolloin osaavia korjaajia ja laitteiden ylläpitäjiä ei ollut saatavilla. Laitehuolto on edelleen yksi Kupari Datan liiketoiminnan kulmakivistä. Seuraamalla aktiivisesti ICT-alan kehittymistä ja teknologian muuttumista pysymme ajan hermoilla ja vastaamme tämän päivän haasteellisiin teknisiin ratkaisuihin niin, että niistä hyötyvät eniten palveluiden käyttäjät.

Kesällä 2016 tapahtuneet yritysoston myötä Fix-Forum Oy:stä tuli osa Kupari Data Oy:tä. Yritykset toimivat omien yritysnimien alla ja palvelevat asiakkaita tutulla luotettavalla tavalla.

© 2022 Kupari Data Oy